Hold-Jupiter trigon, hogy a legjobb legyen a vasárnapod!

A Bak jegyén átkelő  Hold, vasárnap trigont alkot a Szűzben járó Jupiterrel. A Hold gyors haladásából kifolyólag ez a fényszög csak rövid ideig hat ránk, azonban érdemes az általa felkínált lehetőségeket figyelembe venni és élni velük, különösképp azoknak, akiknek a  Hold a születési horoszkópjában  hangsúlyos szerepet játszik!

Ha az időjárás engedi kiránduljunk, lehetőleg hegyes, sziklás vidéken, ha ezt nem tehetjük meg, menjünk múzeumba, vagy látogassunk el olyan helyre, ahol bővíthetjük ismereteinket! Amennyiben nincs kedvünk áldozni a tudomány oltárán, maradjunk otthon és végezzük el családunkkal kapcsolatos,   -akár-  elmaradt teendőinket. Annyi bizonyos, hogy a bolygóállásnak köszönhetően, most semmiről nem feledkezünk meg, lelkiismeretesen és precízen összerendezhetjük a közüzemi számláinkat, vagy a gyerek iskolatáskáját – ha bátrak vagyunk, a szobáját – úgy, hogy közben nem kapunk idegösszeomlást.

fotó: mattbredmond.files.wordpress.com
fotó: mattbredmond.files.wordpress.com

Ha inkább önmagunkkal foglalkoznánk, szenteljük az időt egészségünk megőrzésére.  Fogyasszunk kímélő, diétás ételeket és  kerüljük az erős fűszereket !

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni-  katt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük