Egyszer mindenért fizetni kell, Plútó-Vénusz kvadrát

A Mérlegben járó Vénusz és a Bakban jegyében tartózkodó Plútó az egyik legnehezebb fényszöggel kacsolódik egymáshoz az elkövetkezendő szűk egy hétben. Sebezhetőnek, kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat azokon az életterületeken, melyeket e két bolygó horoszkópunkban képvisel.

Nézd meg, hol áll képletedben a Plútó és a Vénusz!

Szerelmi és társas kapcsolatokban e két planéta egymással alkotott feszült fényszöge felszínre hozhat olyan régóta elfojtott, eltemetett érzéseket, melyekről legszívesebben nem vennénk tudomást, vagy elfelejtenénk. Azonban nincs mese, újra szembe kell néznünk az elszenvedett, vagy általunk okozott fájdalmakkal! A Plútó a Bak jegyéből szigorúan és könyörtelenül benyújtja a számlát tetteinkért- vagy tehetetlenségünkért és sajnos semmit nem mér olcsón! Őszintén tisztáznunk kell az érzéseinket partnerünkkel szemben még akkor is, ha nincsenek súlyos házassági problémáink, hogy a köztünk lévő kötelék az elkövetkezendő évek során elég erős maradhasson.

Hajlamosak leszünk a féltékenységre és arra, hogy érzelmileg, vagy szexuálisan manipuláljuk partnerünket. Azonban korántsem biztos, hogy ezt kedvesünk szótlanul elviseli és elnézi nekünk!

jealousy

Sajnos az újonnan létesített kapcsolatoknak sem kedvez ez az időszak. Az érdeklődést ugyan felkelti egymás iránt, de a kezdeti szenvedély helyét gyakran átveszi a szenvedés, melyekkel talán csak hosszú idő elteltével, akár évek elmúltával szembesülünk.

Azokban a társas és szerelmi kapcsolatokban, ahol a Vénusz és a Plútó hangsúlyos szerepet játszik, egész biztosan eseménydús időszakot hozhat a két planéta kapcsolata, a Vénusz ráadásul pár napon belül szembenállásba kerül az Uránusszal, s még mindig a Plútó negatív fényszögétől terhelten robbanásszerű események kiváltója lehet.

Blue_Money

Ha eddig felelőtlenül kezeltük pénzügyeinket, ideje átgondolnunk financiális helyzetünket és összébb húzni a nadrágszíjat! A Plútó előszeretettel alakítja ki az olyan szituációkat, mely során megtapasztaljuk az anyagi nehézségeket csak azért, hogy tékozlásunknak gátat szabjon.  Ez az időszak nem alkalmas sem az üzleti manőverekre, sem társas vállalkozások elindítására. Pénzünket most egy lazító masszásba, vagy iszappakolásba fektessük, mint bomba üzletnek látszó befektetésekbe!

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük