Merkúr – Neptunusz trigon, öntsünk tiszta vizet a pohárba!

2015. november 6-án délután, az “égbolton” a Neptunusz és a Merkúr pontos trigonba kerül egymással.

A Merkúr a Skorpió jegyéből, a Neptunusz a saját uralmi jegyéből, a Halakból alkotja a legkedvezőbb fényszöget.  Rendkívüli hatása rövid ideig, csak pár napig érezhető, így érdemes azonnal megragadni azokat a lehetőségeket és eszközöket, melyeket boldogulásunk/boldogságunk szolgálatába állíthatunk.

Elodázott, tisztázó beszélgetések ideje ez, hiszen a Neptunusz feloldja a gátakat és képessé tesz arra, hogy ne csak a saját igazunkat lássuk meg, a Merkúr pedig hozzásegít, hogy a legbensőbb, akár eltemetett érzéseinkről és gondolatainkról beszélni tudjunk. Az elfogadás és az együttérzés most nem esik nehezünkre, s talán azt sem bánjuk, ha nem a miénk az utolsó szó. Akinek a születési horoszkópjában negatív fényszöggel kapcsolódik e két planéta, óvakodjon kegyes hazugságoktól és öncélú füllentésektől, mert nagyon hamar kínos számonkéréssel kell szembe néznie!

Akinek elhúzódó , vagy nehezen diagnosztizálható egészségügyi problémája van, megtalálhatja a megfelelő szakembert vagy terápiát,  mely segítségével visszaállíthatja szervezete egyensúlyát. Azonban itt is körültekintően kell eljárni azoknak, akiknek  a radix képletében negatív fényszög kapcsolat van a két bolygó közt! Könnyen előfordulhat, hogy a diagnózis hamisnak, a terápia haszontalannak bizonyul, vagy a kezdeti szimpátia ellenére, később mégsem találjuk meg a közös hangot az orvosunkkal.

Hol állnak ezek a bolygók születési képletedben? Kattints és megtudod!

 

4web1-Victor-Jump

 

Amennyiben olyan szerencsések vagyunk, hogy egészségünk és kapcsolataink is rendben vannak, szenteljük az időt meditációra. Elhatározásokra most nem lesz szükség, gondolataink a spiritualitás irányába vezetnek, magától értetődő módon indulunk  a lelki és szellemi  fellazulás felé. Adjuk át magunkat az érzésnek, hagyjuk, hogy a külvilág éles határai elmosódjanak és hallgassunk megérzéseinkre, sugallatainkra! A feloldódás és a határtalanság érzését  akár a mozgásban is megtapasztalhatjuk.  Ebben az időszakban erre legmegfelelőbb a lágy, finom mozdulatokat igénylő foglalkozások, mint a jóga vagy a tánc.

 

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük