Vénusz – Jupiter együttállás, Jackpot az égen és a horoszkópban

A két szerencsét hozó bolygó, október utolsó két hetében kézen fogva „jár az égen” és valamely életterületünkön rendkívül kedvező változásokhoz segít minket.

A Vénusz, a Szaturnusz terhelő fényszögétől eltávolodva sétál a  jóindulatú és kiegyensúlyozott Jupiter mellé. Az elmúlt hetek nehézségei talán nem tűnnek el, mégis képesek leszünk más szemszögből megközelíteni és megoldást találni problémáinkra. Belátjuk, hogy nem elzárkózni, hanem nyitottá kell válni ahhoz, hogy feladatainkkal megbirkózzunk, s  mindezt nem egyedül kell véghezvinnünk. Fogadjunk el minden segítséget, ami haladásunkat, fejlődésünket előremozdítja, hiszen ez a két planéta ilyen kedvező konstellációba idén már nem kerül!

 

7505348-old-astrology-clock-with-golden-zodiac-symbols

 

A  megrekedt szerelmi és társas kapcsolatainkat a Mars – Jupiter konjukció újra mozgásba hozza, a Jupiter pedig biztosítja, hogy  azok a lehető legszerencsésebben alakuljanak.  Amennyiben még egyedülállóak vagyunk, s az együttállás szerelmi vagy társas kapcsolataink házának valamelyikét, esetleg  mindkettőt érinti,  minden esélyünk megadatik, hogy megtaláljuk életünk párját. 

A Jupiter Vénusz konjukció  kedvezően hat anyagi helyzetünkre is. A szaturnuszi ínséges idők után, pénztárcánk hízásnak indul. Munkahelyünkön honorálhatják eddigi fáradozásainkat, hivatásban előrelépésre számíthatunk, mely anyagi előremenetelünket is biztosítja. Akinek  a személyes ábrája arra enged következtetni,  még egy lottófőnyereménnyel is gazdagodhat.

Sajnos ebben az időszakban költekező hajlamunk is megerősödik, így  törekednünk kell arra  -nem lesz nehéz, hiszen a Szűzben jár mindkét bolygó-, hogy a megszerzett javak ne folyjanak ki kezeink közül! A mértékletességnek életmódunkban is szánjunk fontos szerepet, mert a túlzott dőzsölésnek emésztőrendszerünk látja kárát!

Akkor tudjuk maximálisan kihasználni lehetőségeinket, ha  erőnket a kedvességünkből, lojalitásunkból merítjük és minden tehetségünket, erőforrásunkat latba vetjük. Az együttálláshoz trigonnal kapcsolódó Plútó  erejével, akár hegyek tudunk megmozgatni. 

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük