Bátraké a szerencse! Mars-Jupiter együttállás

 

Október 18-án nem sokkal éjfél után, a harcias Mars beéri a nagylelkű és segítőkész Jupitert a Szűzben. 

 

Az energiaszintünk megsokszorozódik, s ha figyelembe vesszük, hogy mindeközben a Plútó trigonnal kapcsolódik az együttálláshoz, minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy úgy működünk, mint egy atomreaktor. Céljaink elérése karnyújtásnyira tűnik, s ha eddig úgy éreztük zárt kapukat döngetünk, most lesz bennünk elég kurázsi, hogy  faló helyett faltörő kost használva, egy utolsó rohammal elfoglaljuk  a várat.  Ambícióinkat tettekkel kell megtámogatnunk, különben a remek lehetőségek csak illúziók maradnak, amin később sokat sopánkodhatunk! 

 

nuclear

 

A Szűzben létrejött együttállás lehetőséget kínál egészségünk érdekében tett kedvező lépésekre. Ha régóta foglalkozunk az életmódváltás gondolatával, bátran vágjunk bele! Környezetünktől minden támogatást megkapunk és az ezzel járó kellemetlenségeket is jobban fogjuk viselni.

A Mars kapcsolata a Jupiterrel – megfejelve mindezt a Plútóval-, szenvedélyes szexuális tapasztalatokkal is megajándékozhat bennünket. De ne feledjük: az őrület rövid, a megbánás hosszú!  Akiknek radix horoszkópjában ezen  planéták negatív fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz  és  sötét házzal is összefüggést mutatnak, akár egy fertőző nemi betegséggel is gazdagodhatnak.

 

Olvass még többet a Plútó- Jupiter trigonról!

 

Nézzük meg, mely házainkat érintik ezek a bolygók és próbáljuk hasznunkra fordítani fékezhetetlen energiáikat. Amennyiben feszítő fényszöggel találkozunk radixunkban, legyünk óvatosak, nehogy elsöprő lelkesedésünktől elbizakodva sérthetetlennek érezzük magunkat! Ez a konjukció ugyanis  magában hordozza a törvénnyel való összeütközést is, mely a későbbiekben megbosszulja önmagát.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük