Plútó – Jupiter trigon

2015. október 12-én a Plútó –Jupiter trigon egzakttá válik. A „nagy szerencse” bolygója a lehető legkedvezőbb kapcsolatba lép a horoszkóp mágusával, a Plútóval. Hatását szinte kivétel nélkül mindenki megtapasztalja, de akinek a radix horoszkópjában ez a két bolygó kedvező kapcsolatban áll egymással, egész biztosan nagy és igen kedvező változások elé néz.

Nagy sikereket érhetünk el a Jupiter és a Plútó radixunkban elfoglalt házhelyzete szerint, illetve azokon az életterületeken, melyeket a Bakban és Szűzben kezdődő házaid képviselnek.  És itt most nincs helye a szerénykedésnek! Mindkét bolygó terjeszkedő jelleggel bír, tehát a rosszból és jelen esetben a jóból is sokat ad!

 

milkyway-edge

 

Egy évekig elhúzódó peres ügy végére –megelégedésünkre- pontot tehetünk. Ennél a fényszögnél bátran belevághatunk régóta tervezett tanulmányainkba, abban egészen biztos learatjuk a babérokat. Ha ebben az időszakban utazunk, életünk meghatározó élményével lehetünk gazdagabbak, mely talán egy új utat is kijelöl számunkra. Elengedhetünk régóta kínzó problémákat, helyzeteket és érzéseket, melyek nyomasztóan hatottak mindennapjainkra.

Azonban az óvatosság nagyon fontos azoknak, akiknek a radix horoszkópjában negatív, feszítő fényszöggel kapcsolódik e két planéta! Ha nem hagyjuk, hogy mások vegyék át helyettünk az irányítást- a Plútó észrevétlenül manipulál, a Jupiter pedig elhiteti, hogy mindenben támogat és mögöttünk áll-, ha minden látszólag meggyőző választ, amit a kérdéseinkre kapunk megkérdőjelezünk és átgondolunk, bár több lemondással és elengedéssel, de célba érhetünk.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – Katt !

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük