Szemtől szemben: Bika- Skorpió

 

Holtodiglan, holtomiglan

E két szemben álló jegy magnetikus vonzalmának a lényegét, a “rendkívüli” jelző szimbolizálja a legjobban. Már az első találkozásuk alkalmával tisztában vannak vele, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amivel a másik nem. Szexuális téren is éppilyen összeillőek. A Vénusz uralta Bikát magával ragadja a Skorpió érzelmi és intuíción alapuló hevessége, a Plútó által irányított Skorpiót lenyűgözi a Bika érzékisége.

Még ha nem is értenek mindenben egyet a hétköznapokban, mindketten tisztában vannak azzal, mennyire jótékony hatással vannak párkapcsolatuk és életük egyensúlyának megteremtésére és megőrzésére. Szilárd jegyként mindketten az állandóságra és a hűségre törekednek, azonban a Skorpiónál a mély és tartós szerelem hozadéka a híres féltékenység, ami egy folyamatos ellenőrzéskényszerrel párosul.

De ne gondoljuk hogy a Bika különb! A Bika a megszerzés pillanatától mindent tulajdonának tekint és sajnos úgy is kezel.  Ez a kapcsolat elején nagyon megnyerő és lehengerlő tud lenni, de az évek múltával bizony fullasztó és fojtogató. Képzeljük el ezt a két féltékeny jegyet együtt. Valószínűleg a Bikát  kevésbé zavarja a Skorpió féltékenysége, ami egyrészt a halálbiztos nyugalmának, másrészt híres lustaságának köszönhető. Azonban ha egyszer sikerül kihoznia a sodrából, mindent a földdel tesz egyenlővé a Skorpiót is beleértve.

Ám ez a küzdelem nem egyoldalú! A Skorpió a legváratlanabbul, az utolsó pillanatban is képes összeszedni minden erejét, hogy a Bikába marjon.  Ha a Bika túléli a csípést, abban biztosak lehetünk, hogy a Skorpiónak pazar síremléke lesz.

 

 

temető3

 

Félelmetes páros

Amikor a Bika és a Skorpió szíve, teste , lelke egybeforr, félelmetes párost alakítanak, akik akár birodalmak, országokat képesek lerombolni, teremteni és működtetni. Tekintélyes vagyont tudnak felhalmozni, hiszen a Skorpió kiszagolja a pénzt, a Bika pedig rendkívül jól tud bánni vele. Együtt olyan folyamatokat indítanak el, melyek alapjaiban változtatják meg az emberek hitét és gondolkodásmódját. A Skorpió intuíciója és a Bika gyakorlatiassága és az hogy mindketten megingathatatlanul menetelnek a céljaik felé, lehetővé teszi számukra hogy együtt bármit elérjenek.

 

 

Blue_Money

 

Fanatizmus és telepátia

A szexualitás a Skorpió számára nem csupán fizikai feloldódás a másik testében, hanem egy mély érzelmi élmény, amelyet megfűszerez egy árnyalatnyi mazochizmus, olyan fantáziák, melyről ha nagyanyáink halottak volna rögtön repülősóért kiáltanak. Nincs benne semmi langyos, legalábbis ha szerelmes. Ha pedig nem az, sokkal inkább azt a hűvös arcát mutatja, mely mindegyik vízjegyben megvan.

A Bika számára a szexualitás -és minden más földi élvezet- abszolút prioritást élvez. Végtelenül kedves, gyengéd, érzéki tud lenni partnerével és mivel erősen jellemzi a testiség, ezért a legjobban az érintésein keresztül tudja szeretetét kifejezni. Két érzéki jegy találkozása akár egy életen át kitarthat, ha a Skorpió képes elfogadni, hogy a Bikánál nem működik a telepátia és gyakran nem fogja a finom jelzéseket, s ha a Bika belenyugszik, hogy a fanatikus Skorpió érzésein keresztül közelít a világhoz.

 

 

Love-Trembling-of-passion-28163-

 

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni-katt!

2 thoughts on “Szemtől szemben: Bika- Skorpió”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük