Trigonális kapcsolatok: Vízöntő-Mérleg

A levegő elemű jegyek a legkevésbé megfoghatóak a zodiákusban. Mintha semmi nem kötné őket sem az anyagi, sem az érzelmi világhoz. Ha érzelmekről -főként negatív- megjelenítéséről van szó, azt valószínűleg elfojtja és ahelyett, hogy sérelmeiről beszélne, a hidegháború közel-keleti konfliktusra gyakorolt hatását kezdi fejtegetni,  vagy jobb esetben az időjárásról tart kiselőadást. Semmi sem bosszantóbb egy föld, tűz, vagy vízjegy számára, mint ez a józan hidegség. Ha két levegőjegyet sodor egymás mellé az élet ez az elterelő hadművelet egész biztosan nem fogja őket zavarba hozni, sőt ellenállhatatlan vágyat éreznek majd aziránt, hogy kifejtsék az adott témáról a véleményüket.

rwhz0m

 

A Mérleg és a Vízöntő kapcsolatában az a legnagyszerűbb, hogy szabadon szerethetik egymást. Egyikőjük sem a féltékenységéről híres, meglehetősen nagy szabadságot adnak egymásnak, ami nélkül képtelenek élni. Bár Mérlegben titkon ott lapul a zöldszemű szörnyeteg, ez ritkán mutatkozik meg jellemében, mivel a féltékenység legkevésbé sem az elegáns emberi tulajdonságok közé sorolható. A Vízöntőt rabul ejti a Mérleg eleganciája, kedvessége és kifinomultsága, ami nem csak a külsőségekben mutatkozik meg. Véget nem érően tudnak beszélgetni, vitatkozni, érvelni egymás ellen, és lelkesedni egymás gondolataiért. A Mérleget lenyűgözi a Vízöntő műveltsége, széles látóköre s mire felocsúdnának, már  függővé is váltak egymás társaságától.

talking

 

 

Ha nézeteltéréseik támadnak, azt is hamar képesek rendezni, hiszen a Mérleg nagyon alkalmazkodó,a Vízöntő pedig elképesztő leleményességgel tudja kiengesztelni párját.  Sokat járnak társaságba, lételemük -főként a Mérlegnek- a kapcsolatteremtés, nem unatkoznak négyszemközt sem. A Vízöntőnek mindig van valami elképesztő ötlete arra, hogyan tudnák elütni az időt együtt, a Mérleg pedig rajon ezért az izgalmas elméért! Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot.

a.baa-Extreme-love-on-the-rope

 

A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. A Vízöntő elszabadult fantáziája mágnesként vonzza a Mérleget, s ha a “díszlet” és a “kellékek”is megfelelőek  a Mérleg semmitől nem fog elzárkózni.  Amit szem előtt kell tartania a Vízöntőnek, hogy a Mérleg irtózik a közönségességtől. Tehát ha valami aberrált szexuális játékra akarja rávenni a Mérleget ám tegye, de abban legyen némi elegancia és finomság is, különben a Mérleg kipenderíti nem csak a hálóból, de a lakásból is.

tumblr_lwvv7u99mD1r09wuoo1_500

Ha a Vízöntő néha lefarag a makacsságából a Mérleg pedig nem fölényeskedik a Vízöntővel, nagyon jó párost alkothatnak, bátran tervezhetnek együtt hosszú távra!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük