Trigonális kapcsolatok: Nyilas-Kos

A tűz elemű jegyekre -mint magára a tűzre is – jellemző egyfajta kiszámíthatatlanság, illékonyság és az a tulajdonság, hogy  fényt hoznak a sötétségbe. Mindez fokozottan érvényes, ha a Nyilas és Kos egy párt alkotnak. Ha belépnek egy ismeretlenekkel teli helyiségbe, olyan erős energia árad belőlük, hogy minden társalgás abbamarad és az összes szem rájuk szegeződik. Természetesen mindketten nagyon élvezik a figyelem ezen megnyilvánulását, hiszen úgy a Kos, mint a Nyilas is rendelkezik egyfajta színpadias személyiségvonással.

 

Its-Love-Lips-HD-Wallpaper

 

A Kos -aki képes mítoszokat szőni az élet minden mozzanata köré- a hű lovag, alig várja hogy megmenthesse a várban penészedő hercegnőt. Ha szerencséje van, épp egy Halak hölgy raboskodik a toronyban, aki álmodozva néz ki az ablakon és számolja a bárányfelhőket, míg ki nem szabadítja. Ha egy Nyilas hölggyel van dolga, ott bizony a Kos felkapja a fejét ki ez a csaj, aki a toronyból lekiabálva osztogatja a tanácsokat: mit, mivel és hogy kéne csinálni, és egyébként is olyan unalmas volt az élete, hogy egyetlen pillanatig sem bírja itt tovább és csak mondja, ontja ” szó-nyílzáporát” rettenthetetlenünkre.  Rettenthetetlenünk első döbbenetéből felocsúdva azonban megállapítja, hogy a csaj bizony egész jó bőr és meglehetősen jó ötletei vannak, úgyhogy érdemes a mentőakció a folytatásra. A zajos és drámai elemeket sem nélkülöző darab vége természetesen happy end. A tűzrőlpattant hercegnő immár megnyugodva borul a lovag vállára, aki azért még -szemtelenül hatásvadász módon-néhányszor az égnek emelve, meglengeti alabárdját.

1

Az izgalmak levezetéseként természetesen a baldachinos ágyban kötnek ki, ahol nemhogy a baldachin, de kő kövön nem marad, olyan szenvedéllyel esnek egymásnak. És megint és újra és mindig.  Aztán kézen fogva rohannak is tovább, nehogy lemaradjanak valamiről. Mindketten a kalandot keresik, szerencséjükre egymásban ezt akkor is megtalálják, ha ki sem mozdulnak a négy fal közül.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

-my-album-Love-mmmmm-passion-amore-

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük