Trigonális kapcsolatok: Skorpió-Halak

A zodiákusban  a víz, az elemek között a legtitokzatosabb. Általában az ösztöneikre hallgatnak, közel áll hozzájuk minden ami nem ésszerű, ami nehezen, vagy egyáltalán nem megmagyarázható, és mély spiritualizmus jellemzi őket.  Amit éreznek, az a valóság és ezt szavakba önteni az egyik legnehezebb feladat a víz jegy számára. A Halak és a Skorpió élettere két világ közt oszlik meg, az egyik ahol az összes többi ember él, a másik pedig ahol kettejük közös élete zajlik. Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik.

ezaz

Sok vízjegyű ember nem fogalmak szerint, hanem képekben gondolkodik, érzelmeiket és gondolataikat is gyakran valamilyen művészeti tevékenységben fejezik ki. Az érzékeny és értei Halak többnyire nonverbális eszközökkel kommunikál, a szavaknál kifinomultabb módszerekkel osztja meg érzéseit a világgal. Közülük sok nagy festő és zenész kerül ki, csakúgy mint táncos. Bármit el tud képzelni, bármivel tud azonosulni, az álmok és a fantázia birodalmához a Halaknak kulcsa van. A Skorpió, akit vonz a titokzatosság és a kifürkészhetetlenség, egészen biztosan megkörnyékezi a Halakat. Még hogy megkörnyékezi! Lecsap rá, magához bilincseli és többé el nem engedi.

e495ccebfea8480d20a5d917e4c90029

A Skorpiónak a Halak igazi ínyencfalat. Minden megvan benne, amire vágyik. A megfoghatatlanság, a misztikum és a kiismerhetetlenség, amely fenntartja az érdeklődését. A labilis Halaknak pedig szüksége van a Skorpió szilárdságára, mely megteremti számára a biztonságot, ami nélkül érzelmeit kifejezni képtelen, viszont annak megteremtésére nem alkalmas.  Ha ezt megkapja, képes mindent odaadni magából akár egész életén keresztül. 182ed49bd2ed5b39a7b12631135e0805 Ennek a két jegynek a szexualitás egy spirituális utazás. Olyan, mint a kerengő dervisek extázisa, ahol a tánc kezdetén a karjuk a mellkasuk előtt összezárva, majd lassan kitárva Istenük felé fordulva szabadulnak meg egójuktól. Akár egy rítus, mely során elszakadnak a vízjegyeket nyomasztó racionális kérdésektől és olyan tudatállapotba kerülnek, amely túl van az anyagi világon. A megszakíthatatlan békesség, mely minden bűntől megtisztít.

Személyes tanácsadásra, itt tudsz bejelentkezni – Katt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük