Trigonális kapcsolatok: Mérleg-Ikrek

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, a szerelem és a szépség istennője. De a Bikától -akinek szintén ura a Vénusz – az különbözteti meg, hogy a Mérleg olvasatában a szépség és a harmónia a külsőségeken kívül a szellemiséget is magába foglalja. Az Ikrekkel való szerelme ezért is állhat nagy jövő előtt, hiszen mindkét jegy a levegő elemhez tartozik, melyek egyik közös kapcsolódási pontja a kommunikáció és a gondolatok. mérleg A Mérleg egész élete a harmónia és az egyensúly kereséséről és megtartásáról szól. Ez úgy szellemi, mint fizikai formában is megjelenik nála. Nincs még egy jegy, melynek ilyen jó érzéke lenne ahhoz, hogy mikor, hol, és miben kell megjelennie, ráadásul mindezt stílusosan teszi! Megjelenése gyakran megtévesztően hat az intellektuális képességeit tekintve. Általában igen éles eszű, a fiókjában gyakran több egyetemi diploma is lapul, ugyanakkor képes vagyonokat költeni egy extravagáns ruhára. Az excentrikus Ikreket mágnesként vonzza a Mérleg személyiségében fellelhető látszólagos ambivalencia, és benne megtalálja azt a társat, aki nem csak hogy sikkes és elbűvölő, de még a sziporkázó humorát is értékeli.

Love-Wallpaper-Fresh-2816x1880

A Mérleg az intim pillanatokban sem tud elvonatkoztatni a szépségre való törekvésétől. Igazi ínyenc! Csodás fehérneműk, egy leheletnyi parfüm és semmi ami hétköznapi! Az alkalmazkodó és vállalkozó kedvű Ikrekben olyan társra lel, aki kívánságait teljesíti. Az Ikrek lételeme a beszéd, nem esik nehezére bókokkal elhalmozni kedvesét, még a takaró alatt sem. A Mérlegnek pedig folyamatos udvarlásra és romantikára van szüksége ahhoz, hogy magunk mellett tudhassuk még évek múltával is! Mindkét jegy imád flörtölni. Az Ikrek tulajdonságai közül hiányzik a féltékenység és ugyan – látszólag – a Mérleg sem fog szerelmféltésből gyilkosságot elkövetni, el kell tudni fogadnia azt, hogy az Ikrek számára a flörtölés egy eszköz arra, hogy az életet, a világot és az embereket kifürkéssze.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

L-O-V-E-beautiful-pictures-28853154-1400-790

 

2 thoughts on “Trigonális kapcsolatok: Mérleg-Ikrek”

 1. Én ,nekem az ,lenne a kérdésem ,

  hogy ugye bár ,mindannyiunknak megvan a maga
  horoszkópja ,De miért látom úgy -hogy egyes csillagjegy ránk vonatkozóan ír. Miért van az, amikor
  Pl. a barátnőnk egyik reggel ellőttünk ollVASA FEL
  ÉS megegyező függetlenül attól hogy ő most pl. bika ,oroszlán , stb..
  Én ,azt vezetem be , hogy az összest elolvasom .És akkor valami rendkívüli történik ,valahol azt is jelenti megtanulunk nem önzően viselkedni .

  1. Erzsi- Mindannyiunkban benne van a zodiákus összes jegye. Lehet, hogy te például a Bika jegyében születtél, de az Ascendensed és a bolygók -a Napot kivéve- állhatnak még a Bikán kívül 11 másik jegyben. Ezek átszínezik a személyiségedet abba a formába, melyet az adott jegy képvisel. Főként, ha a személyes horoszkópodban stellium is van, valamely jegyben. Ezért érezheted magadénak, más jegyek tulajdonságait is.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük