Trigonális kapcsolatok: Oroszlán-Nyilas

Két tüzes jegy kapcsolata soha nem lehet elég színpadias, soha nem lehet elég fényes és soha nem lehet elég izgalmas. Mindez fokozottan érvényes ha az egyikük éppen Nyilas. A Nyilas uralkodóbolygója a Jupiter, ez a planéta testesíti meg az asztrológiában  a terjeszkedést, a növekedést, a nagy szerencsét, a hitet, de a túlzásokat és a fanatizmust is. Ha egy Nyilas és egy Oroszlán szerelemre lobban egymás iránt, ott hatványozottan fog megmutatkozni mindaz, ami egy tüzes jegyet, illetve annak kapcsolatát jellemzi. Mindketten nagyon látványosan udvarolnak. A Nyilas mivel imád szerepelni, bárki bőrébe belebújik, csak hogy az Oroszlánt hanyatt döntse. Az Oroszlán, pedig olyannyira imádja ha ő az univerzum közepe, hogy egyből célba talál Ámor nyila.

kicsi-amor

A Nyilasnak nagyon imponál, ha partnere megállja a helyét a világban, büszke lehet rá sőt, ha megcsillogtathatja az oldalán. Ki más is lenne alkalmasabb erre a zodiákusban, mint az Oroszlán? Az Oroszlán megjelenésében van valami, amiért az emberek egyszerűen elkezdik utánozni. Van stílusuk, többnyire karizmatikus egyénéniségek, ez pedig az közvetíti, hogy a személyes befolyásuk is jelentős. Mindketten imádnak társaságba járni, ahol izgalmas és érdekes emberekkel találkozhatnak, bár az Oroszlán ügyel arra, hogy önnön nagyszerűségét senki és semmi ne múlja felül.

Boudoir Bows

Szexualitásukhoz szorosan kapcsolódik a fantázia. Számukra a test és a test érzékelés nem megy könnyen fantáziálás nélkül. Sokszor a reménykedés, az erotikus szavak és képek fontosabbak számukra, mint maga a szexualitás. Egyik elem sem szereti annyira a szexis  és elegáns alsóneműket mint a tűz, gyakran meglepik partnerüket egy-egy új darabbal. Együttléteik jobb ha hangszigetelt szobában zajlanak, mert a szenvedélyességüket bizony nem csak érintések formájában fejezik ki, a  köztük lévő versenyszellem az ágyban decibelben mérhető. Children-love-photo-10 Ebben a két jegyben, mint általában a tüzes jegyekben, van némi gyermeki naivitás. Nyugtalanul vágynak az élményekre olyannyira, hogy  meggondolatlanul, hazárdírozva élik az életüket, de a szerencse mégsem pártol el mellőlük.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük