Kvadrát kapcsolatok: Szűz-Nyilas

  A Szűz és a Nyilas egyaránt változó jegy, így mindent megtesznek hogy összhang legyen kettejük közt. Ráadásul mindketten szeretnek kommunikálni, így ez is egy híd lehet ahhoz, hogy kapcsolatuk működőképes legyen.  A Szűz szereti a gondolatokat csakúgy, mint a jó kedélyű Nyilas is, megközelítési módjuk azonban élesen különbözik.  A Nyilas, a nagy megismerésre törekszik, ellenben a Szűzzel, aki apró mozaikokból próbál egységet alkotni. Amikor a két jegyet egymás mellé sodorja az élet, olyat képesek nyújtani egymásnak, ami a másikból hiányzik. A közös kapcsolódási pont vezethet a konfliktusokhoz is. Amíg  a Szűz a részletekkel bajlódik, a felfuvalkodásra hajlamos Nyilas azt képzelheti, ő maga már az összes kérdésre tudja a választ. valentine heart shape made by dollars isolated A Nyilas szívesen és könnyedén szórja a pénzt, az aggodalmaskodó Szűz pedig visszariad efféle pazarlás láttán. Igen, a másik konfliktusforrás ebben a szerelemben a pénz megszerzéséhez és elköltéséhez való viszony.  A Nyilas szívesen költ gyönyörű autókra, bútorokra, lehetőleg minél nagyobbakra és  látványosabbakra, ellenben a Szűzzel, aki szinte minden forintot az élére állít és gondos kimutatást vezet a bevételi és kiadási oldalról. A Nyilas szemében a Szűz kicsinyesnek, a Szűz szemében a Nyilas tékozlónak tűnhet.

tumblr_mjq8coDlyg1s46j2eo1_1280

Mindkét jegynek kiváló humorérzéke van. A Szűznek szellemes, szarkasztikus humora van amire a Nyilas gyorsan kapcsol, időnként harsány ugyan, de egymással igazán mókás párost alkothatnak. És mi más oldhatna egy feszült helyzetet jobban mint a humor?!  A Nyilas csípős megjegyzései megbánthatják a Szüzet, de mindig kész a válasszal, így a maga módján visszavág. Ők ketten született komédiások, épp a humor az, amivel sikerül enyhíteniük  a kettejük között jelentkező konfliktusokat.

Ha a Szűz részéről nem tűnik gáncsoskodásnak, a Nyilas pedig nem beszél magas lóról, együtt hegyeket képesek megmozgatni.

Személyes tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni – katt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük