Kvinkunx kapcsolatok: Szűz-Vízöntő

richard-gere-szűz

E két jegy szinte egyetlen metszéspontja a kommunikáció. A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr a közlést szimbolizálja, a levegős Vízöntő, pedig maga a megtestesült kommunikáció.

DOCTOR NO

A Vízöntő érdeklődési köre rendkívül széles és kiszámíthatatlan, s ez a megállapítás minden velük összefüggésbe hozható dologra igaz. A Szűz nagyszerűen veszi az akadályokat, ha a változásokról van szó, így ha a Vízöntő valami szokatlan dolgot indítványoz, kapva kap a lehetőségen.

robbie_williams3504-vízöntő

A Szűz szeret magában lenni, így ha a Vízöntő elutazik a világ egy szegletébe valamely emberbarát célból, nem talál kivetnivalót mindebben sőt, segít bepakolni a hátizsákjába és összecsomagolni a gyógyszeres dobozkáját. Ugyanígy, amikor a Szűz ellátogat egy író-olvasó találkozóra, a Vízöntő sem emel kifogást.

Ashton Kutcher_vízöntő

A Szűznek kifinomult és rendezett gondolkodása van, a Vízöntőnek szertelen és eredeti. A Szűz jól emlékszik a részletekre, a Vízöntő már akkor boldog, ha tudja hová tette a slusszkulcsot. Mivel a Vízöntőnek semmi gyakorlati érzéke nincs, a Szűzzel e tekintetben is jó párost alkothatnak, ha egy nagy adag humorérzékkel is meg vannak áldva.

 

Ez a blog neked készül. Szólj hozzá, kommentelj, mi legyen a következő téma!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük