Kvinkunx kapcsolatok: Oroszlán-Halak

 

affleck-oroszlánEbben a jegykapcsolatban nem lehet kérdés, ki irányít: az Oroszlán. Ez ellen a Halak mindaddig nem emel kifogást, míg partnere nem kezd bántó, vagy sértő módon fölényeskedni. Ha az Oroszlán elég bölcs, eszébe fog jutni, hogy a Halak vízjegy és a víz eloltja a tüzet.

Daniel Craig Wallpaper @ Go4Celebrity.com

A Halak bátorítóan és építően hat az Oroszlánra csakúgy, mint mindenki másra, de magával szemben nem biztos hogy meg tudja tenni. Így amikor legszívesebben kiúszna egy probléma, vagy feladat megoldása elől, ezt elkerülendő lép közbe az Oroszlán, aki megingathatatlan önbizalmával és optimizmusával nagy lendületet ad partnerének.

sean-p11

A Halaknak nagyon vigyáznia kell, nehogy túlságosan meghajoljon az Oroszlán előtt és áldozattá váljon! Előfordulhat hogy uralkodó bolygójához, a Neptunuszhoz köthető tevékenységekben keres kiutat, vagyis az alkohol és a kábítószerek rabjává válik.

rob_lowe_halak

A Halak elfogadásra tanítja a hamar kinyilatkoztató Oroszlánt, akibe sajnos nem sok tekintet szorult mások iránt. A mélyen szenzitív Halak finom érzésű szeretete átöleli az Oroszlánt, akinek – mivel meglehetősen nárcisztikus személyiség – ez maga a tömjén és mirha.

 

Ez a blog neked készül. Szólj hozzá, kommentelj, mi legyen a következő téma!

1 thought on “Kvinkunx kapcsolatok: Oroszlán-Halak”

  1. Tegnap 2013. 10.07.-én megint a tetszik- re kattintásnál megjelenő mezőbe írtam kommentet. Kár érte. Remélem többet már “nem eszem meg”.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük