Kvinkunx kapcsolatok: Ikrek-Bak

bowie-david-bowie-bak

A Bak – Ikrek párosnak igen nehéz egymásra hangolódniuk. A kötelességtudó és felelősségteljes Bak nehezen érti meg a szeszélyes Ikreket. Egy embert is nehéz kiismerni, nemhogy kettőt! Az Ikreknek pedig szűk látókörűnek és nehézkesnek tűnhet a Bak, aki ráadásul nagyon hidegen tud viselkedni. Mégis előfordul, hogy kapcsolatuk lenyűgöző eredményeket produkál.

liam_neeson_ikrek

Az Ikrek vibrál, rohan, mindent tudni akar és dekoncentrált. A Bak csendes életvitele, nyugalmas szigetet jelent az Ikrek számára. Rendszert vihet az életébe, és csodálja partnere szervezőképességét, olyannyira, hogy még saját életvitelébe is megpróbálja beemelni a látottakat. Nagyra becsüli a Bak azon tulajdonságát, hogy a kitűzött célja felé fáradhatatlanul és kitekingetések nélkül halad.

mel gibson-bak

A Bak izgalmasnak találja az Ikreket, általa késztetés érez látóköre szélesítésére, s bár olykor próbára teszi türelmét a felületessége, nem szegi kedvét a megismeréstől, hiszen a bájos Ikrek megtanítja neki a szertelen könnyedséget, mellyel ő nem bír.

tony curt-ikrek

Ha jól működő kapcsolatot szeretnének, az Ikreknek meg kell nyugodnia, végighallgatni a Bakot és őszinte válaszokat adni. A Baknak pedig félre kell tennie zárkózottságát és hidegségét, elő kell hívnia magából a gyermeki, játékos énjét.

 

Ez a blog neked készül. Szólj hozzá, kommentelj, mi legyen a következő téma!

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük